“Quan la gent sent que l’escoltes, t’explica coses” (Richard Ford)

Despatx

DOLORS TEULÉ VEGA, és advocada col.legiada desde 1997, especialista en dret civil, mercantil i concursal.

Sòcia fundadora de TEULÉ ADVOCATS. Administradora Concursal, Mediadora, experta en reestructuracions de deutes i en la Llei de la Segona Oportunitat.

Diputada Sisena de la Junta de Govern de l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Terrassa.

Presidenta de la Comissió de Drets Humans i de la Comissió d’Habitatge i execucions hipotecàries de l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Terrassa.

Secretària del Tribunal Arbitral de Terrassa.

Membre de la Comissió d’Habitatge i Assistència per a Situacions d’Emergència social de Barcelona.

Ha impartit diverses conferències sobre la Llei de Segona Oportunitat i el Real Decret Llei 1/2017 per a la devolució de les Clàusules Sòl.

06

TEULÉ ADVOCATS es funda l’any 2016 per l’advocada Dolors Teulé, després d’una àmplia trajectòria professional com a advocada, mediadora i administradora concursal.

El nou despatx neix amb vocació d’ adaptació als nous temps i a les actuals necessitats de les persones, tant físiques com jurídiques, dins d’un marc de responsabilitat social corporativa.

Les nostres especialitats són el dret civil i el mercantil, la reclamació d’impagats, la reestructuració de deutes, el dret hipotecari i concursal, i molt especialment, la Llei de la Segona Oportunitat. El despatx també té un departament de mediació, entesa com a mètode alternatiu de la resolució de conflictes.

Només fem el què sabem fer millor. Per a la resta, disposem d’un ampli ventall de col·laboradors externs amb els quals treballem en equip.

Busquem relacions de futur, en les que els nostres clients se sentin atesos i informats, per fer-nos mereixedors de la seva confiança i fidelitat.